Etiketler

5 Haziran 2015 Cuma

İnternetten alışveriş yapanların sayısı arttı

İnternetin hayatımıza hızla girmesiyle birlikte günlük yaşantıda bir hayli kolaylaştı. Bu kolaylıklardan biri de internet sayesinde istenilen her ürüne rahatlıkla ulaşılabilmek.Gıda ürünlerinden giyime,elektronik eşyalardan ev eşyasına kadar bir çok ürün mağazalara gitmeden alışveriş sitelerinden alınabiliyor.



Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre geçtiğimiz yıl internette en çok tercih edilen ürünlerin başında giyim ve spor malzemeleri geliyor.Giyim ve spor malzemelerini mobilya,oyuncak ve beyaz eşya ürünleri takip ediyor.

Bi tıkla her şeyi insan ayağına getiren imkanlar sayesinde internetten alışveriş yapanların sayısıda bi hayli arttı. Geçtiğimiz yıl giyim ve aksesuar için kredi kartıyla toplam 38 milyar 391 milyon tllik alışveriş yapılmış.



İnternetten alışveriş oranları bu kadar artınca alışveriş sitelerinin sayısında da bir patlama yaşanıyor. Özellikle kadınların yakın ilgisini çeken moda ve giysi siteleri bir hayli rağbet görüyor.

Görünen oki artık internet bizim hayatımızın en önemli bir parçası haline gelmiş. Dünyayı küresel bir köy haline getiren bu sanal dünya insanların tercihlerini de büyük oranda şekillendirmektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder