Etiketler
14 Mayıs 2015 Perşembe
Pamuk Prenses Tatlısı
Malzemer
Bebek Bisküvisi,Süt,Krem Şanti,Çikolata sosu
Yapılışı
30 adet bebek bisküvisini borcam bir kaba sıralayın.1 poşet çikolata sosu 2.5 su bardağı ile tarifine göre pişirin.Ocaktan alarak kabuk tutmaması için 5 dakika bekletin.DAha sonra bisküvilerin üzerine dökün ve soğutun.Krem şantiyi soğuk sütle tarifine göre hazırlayın ve çikolata sosun üzerine yayın.Buzdolabında 3-4 saat beklettikten sonra üzerine kakao serperek servis yapın.
Şimdiden afiyet olsun.Malzemelerinden ve yapılışından da anlayacağınız gibi çok pratik bir tatlı.Eşim ve ben bu tatlıya bayılıyoruz.Denemenizi tavsiye ederim.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder